Χρόνος προετοιμασίας: 20 Λεπτά
Μερίδες: 4
Θερμίδες ανά μερίδα: 240 Kcal
15 ντοματίνια κομμένα στη μέση
20 κυπριακές μαύρες ελιές «THE KING OF OLIVES» χωρίς κουκούτσια
1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.σ. ελαιόλαδο
πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
250 γρ. φέτα, κομμένη σε 2 κομμάτια
2 χοντρές ψωμί καρβέλι για να σερβίρουμε
1 κ.σ. φύλλα μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα ντοματίνια, τις ελιές, το κρεμμύδι, τη ρίγανη, το ελαιόλαδο και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
2. Βάζουμε το φούρνο μας να ζεσταθεί στους 200 °C.
3. Σε ένα ταψί στρώνουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και ένα φύλλο λαδόχαρτο, τοποθετούμε επάνω τα κομμάτια φέτας. Βάζουμε πάνω από τα κομμάτια φέτα το μείγμα μας με τις ντομάτες. Ανασηκώνουμε τις άκρες από το αλουμινόχαρτο έτσι ώστε να μην τρέξουν τα ζουμιά έξω από αυτό. Το τοποθετούμε για 10-15 λεπτά στον φούρνο.
4. Παράλληλα φρυγανίζουμε το ψωμί μας. Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και με μία σπάτουλα, μεταφέρουμε τη φέτα στα κομμάτια φρυγανιάς. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και σερβίρουμε.