KING-OF-OLIVES-logo@500KING-OF-OLIVES-logo@500KING-OF-OLIVES-logo@500KING-OF-OLIVES-logo@500
Published by admin at February 20, 2021
Categories
  • Recipes
  • With Olive Oil
Tags
recipes
king_of_olivesl_twi_leafs-v2

Recipes
king_of_olivesl_twi_leafs

Cookies με ελαιόλαδο, βρώμη, ταχίνι και σοκολάτα

Cookies με ελαιόλαδο, βρώμη, ταχίνι και σοκολάτα

Χρόνος προετοιμασίας: 10'
Χρόνος ψησίματος: 15'
Συνολικός χρόνος: 25'
Θερμίδες: 350 το καθένα

ΥΛΙΚΑ:

Για 7 μεγάλα μπισκότα:
60 γρ. ελαιόλαδο ‘THE KING OF OLIVES’
90 γρ. ταχίνι
1 αβγό
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
220 γρ. βρώμη
135 γρ. ακατέργαστη ζάχαρη (raw coconut sugar)
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
½ κ.γ. αλάτι
60 γρ. chips μαύρης σοκολάτας
60 γρ. χοντροκομμένα καβουρδισμένα αμύγδαλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 °C. Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόχαρτο.

2. Στον κάδο του πολυμίξερ ρίχνουμε τo ελαιόλαδο, το ταχίνι, το αβγό, τη βανίλια, τη βρώμη, την ακατέργαστη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Χτυπάμε μέχρι η ζύμη και να ομογενοποιηθεί. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ και ζυμώνουμε μέσα με το χέρι τα κομμάτια σοκολάτας και αμύγδαλα.

3. Χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο scoop παγωτού φτιάχνουμε μισά μπαλάκια ζύμης. Τα τοποθετούμε αραιά στο έτοιμο ταψί. Ψήνουμε για 10 λεπτά ή μέχρι τα cookies να πάρουν ελαφρύ χρώμα. Αυτά είναι μπισκότα που απολαμβάνονται ζεστά, οπότε αφήστε τα να κρυώσουν 5 λεπτά στο ταψί και μετά απολαύστε τα!

Share
0

Related posts

April 5, 2021

Vegan Κέικ με κάρδαμο, πορτοκάλι και αμύγδαλα


Read more
March 29, 2021

Μεσογειακό κοκκινιστό κοτόπουλο με ντομάτες και ελιές


Read more
March 16, 2021

Pitta pockets με πάστα ελιάς και ρεβίθια


Read more
© 2020 King of Olives. All Rights Reserved. Crafted with by eAdvetise & MA Graphics
King of Olives
King of Olives
MENU
  • Home
  • History
  • Our Products
    • Olive Oil
    • Table Olives
    • Olive Paste
  • Exports
  • Contact us